Angelina Demeyere – keramiek

Aarde, water, lucht en vuur

Stap binnen in de betoverende wereld van Angelina Demeyere, de drijvende kracht achter ADM Keramiek, waar de elementen aarde, water, lucht en vuur samenkomen. Met creativiteit en een diepe connectie met de basisbouwstenen van het leven, weeft Angelina een verhaal van transformatie en expressie door middel van haar keramiek.

Aarde, water, lucht en vuur vormen de kern van Angelina’s creatieve reis. Door deze elementen met elkaar te verbinden creĆ«ert ze “terra cotta,” gebakken aarde.

Na een leven vol stress in een bloemenzaak, heeft Angelina de moed gevonden om haar passie te omarmen en haar leven een nieuwe wending te geven. Keramiek is voor haar meer dan ambacht; het is een pad naar concentratie, geduld en toewijding.

Bij ADM Keramiek is Angelina voortdurend bezig met het uitbreiden van haar kennis en het verkennen van nieuwe technieken, en ze verwelkomt iedereen om samen met haar op ontdekkingsreis te gaan. Hier is geen ruimte voor “moeten,” maar voor “kunnen” en “mogen.” ADM Keramiek is een plek van vrijheid, en zelfontdekking, waar de kunst van keramiek niet alleen gevormd wordt door de handen, maar ook door het hart.

Plaats een reactie